Roovers

Leren Awax Roma jethelm

Home  /  Algemeen  /  Leren Awax Roma jethelm

Retro helmen worden steeds populairder. Helmproducenten maken dan ook steeds meer verschillende types retro helmen, zodat de klant steeds meer heeft te kiezen. Een unieke retro jethelm, is de helm die niet een schaal van kunststof heeft, maar van leer, waardoor het accent nog meer op de klassieke uitstraling komt te liggen. Een mooie variant van dit type helm is de Awax Roma jethelm.

Tip: scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

Prachtige Italiaanse Roma jethelm

De Awax Roma is een schitterende helm om te zien. De helm heeft een klassieke jethelm vormgeving en heeft een schelp die volledig bedekt is met leer, wat de klassieke uitstraling nog meer ten goede komt. De helm is voor het grootste geheel zwart en is bedrukt met strepen in de kleuren van de Italiaanse vlag die van boven het vizier over de hele schelp naar de achterkant lopen. De Italiaanse kleuren passen perfect bij dit type helm en de retro style, die erg vaak gedragen wordt in combinatie met de klassieke type scooters, zoals de Vespa. De helm heeft een retro brilvormig design, wat een mooi effect geeft op de helm. De helm is over alle randen afgewerkt met leer en wit stiksel die de prachtige vorm van de helm benadrukt. Aan de zijkanten steken er stijlvolle zwartleren flappen onder uit de helm bij de oren, waaraan de veiligheidssluiting bevestigd is.

Meer: scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/integraal/

Beschermende en veilige vintage helm

De Awax Roma helm is zeer veilig te noemen. De binnenvoering van de helm draagt niet alleen bij aan de prettige pasvorm en extra comfort van deze tophelm, maar is bovendien ook nog eens uitwasbaar, waardoor je de helm altijd goed schoon en fris kunt houden. De in lengte verstelbare veiligheidssluiting is zeer eenvoudig te bedienen en maakt het mogelijk om de helm goed op het hoofd vast te zetten, zodat deze niet over het hoofd beweegt tijdens het rijden. De Awax Roma heeft als klap op de vuurpijl ook nog eens een ECE-goedkeuring, die de veiligheid en bescherming van deze tophelm nog eens extra bevestigd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *