Roovers

Goedkoop verhuizen Amsterdam, is dat mogelijk?

Home  /  Algemeen  /  Goedkoop verhuizen Amsterdam, is dat mogelijk?

Verhuizen kan best prijzig zijn en vooral in grote steden zoals Amsterdam. Is het mogelijk om toch voor een redelijke prijs een verhuisbedrijf in Amsterdam in te schakelen? Het antwoord is ja. Er zijn wel een aantal aspecten waar je rekening mee dient te houden met betrekking tot de kosten. Zo zijn bepaalde wensen soms duur en kan je door het kiezen van de juiste aanbieder en eventuele taken zelf te doen flink besparen op de totale rekening.

Wat voor kosten zijn er?

De kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn onder te verdelen in 4 soorten kosten:

  • Kosten voor de verhuiswagen
  • Kosten per gewerkt arbeidsuur
  • De voorrijkosten
  • Eventuele extra kosten

De eerste 3 kosten bepalen voor het grootste gedeelte de totale rekening. Wil je graag besparen, kies dan voor een aanbieder die deze kosten voor het minste geld aanbiedt. Een grote verhuiswagen resulteert in meer kosten en een bedrijf dat ver weg ligt van de klant zorgt voor hoge voorrijkosten. Studenten hebben een lager loon dan een erkend verhuisbedrijf en ook zo kan je besparen op de manuren. Soms kan het ook verstandig zijn om meerdere verhuizers in te schakelen. De manuren lopen zo wel sneller op, maar kan ook ervoor zorgen dat het werk sneller en effectiever kan worden uitgevoerd en op deze manier misschien wel goedkoper kan zijn. Het kan ook flink schelen in de kosten, als bepaalde voorbereidende werkzaamheden zelf al zijn uitgevoerd. Het inpakken en klaarzetten kan bijvoorbeeld uitstekend zelf gedaan worden.

Soms kan het ook zo zijn dat in grote steden als Amsterdam er niet voor de deur geparkeerd mag worden. In zo’n geval dient de keuze gemaakt te worden tussen een stuk verderop parkeren of een parkeerontheffing- of vergunning. Deze kosten kunnen oplopen tot een euro of 50, maar kan wel resulteren in het sneller en makkelijker uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast is het zo dat veel verhuisbedrijven een toeslag hanteren in het weekend. Op zondag komt er dan een percentage bij en op zondag is dit percentage vaak nog hoger. Doordeweeks verhuizen is dan zeker een goedkopere optie. Ook voor verhuizen met spoed geldt ook in de meeste gevallen een toeslag. Zorg daarom voor een ruime planning, zodat u niet te maken krijgt met deze toeslagen.

Meer weten? www.voordeligeverhuisservice.nl


One Comment so far:

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *