Roovers

Duurzame bedrijfsverhuizing

Home  /  Algemeen  /  Duurzame bedrijfsverhuizing

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je als bedrijf zou willen verhuizen. De meest voorkomende reden om als bedrijf te verhuizen is dat het bedrijf groeit en dat er simpelweg meer ruimte nodig is. Het kan natuurlijk ook de andere kant op werken en dat de onderneming een kleiner kantoor nodig heeft. In coworking spaces in Amsterdam heb je als huurder vaak een flexibel contract wat een uitbreiding of inkrimping een stuk makkelijker maakt.

Locatie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je als bedrijf op een betere locatie wilt vestigen en een nieuwe kantoorruimte wilt huren. Hier is de bereikbaarheid vaak een belangrijke factor, maar ook het gebied en het imago van dit gebied. In een stad als Amsterdam en vooral op de zuidas is dit image het sterkst aanwezig, dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kantoorruimte in Nijmegen.

Verhuizing

Verhuizen met je bedrijf is een hele grote klus. Er moeten veel dingen geregeld worden en er moet zo min mogelijk tijd verloren gaan. Alle dingen zoals internet, telefonie moeten direct werken op de nieuwe locatie, maar ook dingen als briefpapier moeten worden aangepast. Een verhuizing moet zo soepel mogelijk gaan en er moeten zich geen onaangekondigde ongeregeldheden voordoen die veel stress kunnen veroorzaken.

Duurzaam kantoor

Er zijn bedrijven die zich meer willen richten op het duurzaam ondernemen en dit ook door willen trekken in hun kantoor. Niet op iedere locatie is dit mogelijk waardoor bedrijven ervoor kiezen om te verhuizen. Duurzaam ondernemen kan goed zijn voor de besparing van kosten, maar het is ook zeer goed voor het imago van het bedrijf.

Duurzaam verhuizen

Er zijn tegenwoordig veel verhuisbedrijven die zijn overgestapt op volledig duurzaam transport in de vorm van elektrische vrachtwagens en zelfs in duurzame verhuisdozen. Qua kosten scheelt het niet zoveel dus als je je als bedrijf meer bezig wilt houden met het milieu en de gezondheid van de wereld dan zou je kunnen kijken naar bedrijven die dit aanbieden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *