Roovers

Bilstein, Nog Altijd Relevant Bij Carstyling

Home  /  Algemeen  /  Bilstein, Nog Altijd Relevant Bij Carstyling

Bilstein is een bedrijf dat opgericht werd in 1873 en dus nu al meer dan 140 jaar bestaat. Dat op zich is al een geweldige prestatie. Maar belangrijker nog om te weten is dat het bedrijf met zijn tijd is meegegaan en een ruim aanbod heeft van oplossingen voor personenwagens en bedrijfsauto’s die geleverd worden met steun van meer dan 20 filialen wereldwijd.

Wij kennen in Nederland en België het merk vooral om zijn schokbrekers.

Kwaliteit verloochent zichzelf niet. Daarvan is Bilstein een levend bewijs.

Bilstein suspension levert een zeer uitgebreid assortiment van onder meer de standaard chassisveer in de vorm van Bilstein veren tot een meer sportieve schokdemper of zelfs een Bilstein schroefset om met je auto extra laag te gaan.

Producten uit het Bilstein assortiment zijn onder meer:

 • Bilstein B4 Schokdempers!
  De perfecte vervanging schokdemper.
  De hogedruk gasgevulde mono-tube gas schokdemper zorgt voor een verbeterde wegligging. Performance en Kwaliteit Die Je Voelt!
 • Bilstein B6 sport
  Herkenbaar aan de gele kleur.
  Dit is de sportieve schokdemper van Bilstein.
  Geschikt voor de coureurs die van een iets sportiever wegligging of weggedrag houden.
 • Bilstein B8 Sprint
  Dit zijn verlagingsveren voor een verbeterde look van je wagen naast natuurlijk een sportiever rijgedrag.

Bij Bilstein weet je dat je kunt rekenen op Duitse gründlichkeit. Dat staat voor innovatieve producten en uitstekende service voor de klant.

Bilstein ontwikkelt al meer dan 50 jaar dempers voor de motorsport. Deze hebben al bijgedragen aan talrijke titelsuccessen – van Niki Lauda en Alain Prost in de Formule 1 tot overwinningen in de 24 uursrace op de Nürburgring tot kampioenstitels in het sportwagenkampioenschap. Het merk BILSTEIN is een onmisbaar onderdeel van de motorsportwereld!

Laat je adviseren door een dealer wat Bilstein kan toevoegen aan de rijkwaliteiten van jouw bolide. Bilstein onderdelen kun je in 2018 gemakkelijk kopen bij Extreme-Carstyling.nl. Top service, snelle verzending en uitermate scherpe prijzen maken dit een aanrader. Sinds kort zijn ze ook actief in de UK, dus voor al die Nederlanders die verhuist zijn naar Engeland, vind je hier een overview Bilstein UK 2018.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *